Виготовлення офісних перегородок | Фірма Ніко

Home  /  Виготовлення офісних перегородок | Фірма Ніко

Офісні перегородки

Одним з основних елементів створення ексклюзивного інтер’єру вже багато років служать стаціонарні офісні перегородки. Такий вид перегородок використовують для організації простору в офісах, торгових центрах, всюди, де необхідно швидко розмежувати простір, не зводячи при цьому цегляні стіни.

Наше підприємство пропонує виготовлення та монтаж

алюмінієвих офісних перегородок за доступними цінами.

Ми виробляємо стаціонарні офісні, суцільноскляні,

розсувні перегородки з алюмінієвого профілю. У нас можна замовити перегородки будь-якого типу, розміру та складності.

Алюмінієві офісні перегородки та двері представляють собою каркас із алюмінієвого профілю, заповнений прозорими або непрозорими матеріалами.

Профіль може бути пофарбований полімерним покриттям в будь-який колір по розкладці RAL.

Використання алюмінієвого профілю для офісних перегородок забезпечує:

багатоваріантність заповнення. Можливо одинарне або подвійне заповнення склом товщиною 4,5,6 і 8 мм (прозорим, тонованим, матовим, декоративним, безосколочним), а також установка вбудованих жалюзі. Глухе заповнення у два ряди може виконуватися за допомогою ламінованого ДСП, МДФ, гіпсокартону та будь-яких інших матеріалів. Необмежений вибір кольорів і декорів для глухого заповнення дозволяє створити унікальний інтер’єр, що цілком відповідає стилю компанії.

функціональність. Можливість прокладати всередині конструкції офісних перегородок електричні, телефонні та комп’ютерні кабелі. При цьому можлива установка

вимикачів і розеток на горизонтальних і вертикальних профілях.

звукоізоляцію. Особливість алюмінієвого профілю дозволяє досягти високого рівня звукоізоляції і створити сприятливу робочу атмосферу в офісі.

можливість демонтажу і перепланування. Кожен елемент перегородки може бути розібраний і замінений незалежно від суміжних частин.

×